Lækage på Sletmadevej - opdateret den 14 august 2020 ! Lækage fundet og stoppet........

Sådan.... hullet var på marken bag Sletmadevej 29 og blev lavet igår den 13. august.

Vi lavede en ny lækagetest her natten mellem 13. og 14 august og den viser at vi ikke har nogen lækage lige nu...... :-)

Men det kan komme igen, så som brugere at vores vand, så har vi brug for at I henvender Jer til bestyrelsen, hvis I pludselig oplever trykfald af flere omgange eller der et sted på Jeres grund er fugtigt og svuppet, så sig til, så vi kan få stoppet en evt. lækage hurtigst muligt.

OBS oplever I beskidt vand de nærmeste dage, så lad vandet løbe i alle haner indtil vandet er rent igen. Dette er ikke en fejl, men en følge af vores gravearbejde de seneste uger......

Vi har muligvis fundet stedet hvor vores vandledning er i stykker på Sletmadevej......

Lækagen ligger på marken bag Sletmadevej 29 og derfor vil der på adresserne Sletmadevej 23 til og med 46 og Ågårdvej 30, 37 og 38 forekomme perioder uden vand i tidsrummet torsdag den 13 august fra ca. kl. 10.00 til 16.30 og igen fredag den 14 august kl. 09.00 til kl. 16.00. Da vi I dette tidsrum vil udbedre denne lækage.

OBS i uge 34 vil der igen i dagtimerne kl. 10.00 til 16.30 forekomme flere afbrydelser på samme adresser, da vi skal have sat ny skyllehane m.m. op på strækningen.

Vi fik igår den 27. juli opsat ny stophane på marken mellem Sletmadevej 31 og 33. Efter en nattetest kan vi konkludere at vi helt sikkert har et eller flere lækager mellem Sletmadevej 23 og 33 og kan ikke udelukke at der også er en efter Sletmadevej 33.

Derfor kan der komme flere korte/længere lukninger af vandet i hverdagene i denne uge mellem kl. 07.00 og 16.00. Vi beder om forståelse for disse forstyrelser og råder folk til at fylde et par spande med evt. regnvand, så der kan skyldes manuelt ud i toiletterne når vi lukker for vandet....

Mandag den 27. juli vil der blive lukket for vandet periodevis i løbet af dagen på strækningen Sletmadevej 23 og frem til Sletmadevej 46 og Ågårdvej 30, 37 og 38.

Vi skal søge efter vores lækage på strækningen og det gør at vi er nødt til at lukke for vandet.

Vi har lokaliseret et muligt ledningsbrud mellem Sletmadevej 23 og ud til og med Ågårdvej. Torsdag den 23 og fredag den 24 juli har vi derfor vores VVS folk ude og arbejde på vandledningen på Sletmadevej.

I løbet af disse 2 dage, kan der forekomme korte afbrydelser af vandforsyningen og dem der kan blive berørt, er brugerne fra Sletmadevej 23 og frem til Sletmadevej 46, samt Ågårdvej 30, 37 og 38.

Vi opdaterer her på hjemmesiden, når der er nyt i sagen.

OBS... Brugerne i ovennævnte område må meget gerne melde til undertegnede, hvis I oplever et vådt område eller et stykke jord/mark hvor græsset er ekstra højt/grønt.

Desuden kan det være en god ide at tjekke sin vandmåler og se om forbruget her i 2020 frem til nu, er mere end 50% af hvad I forbrugte i 2019, da vores mulige ledningsbrud godt kan være sket efter vandmåleren hos den enkelte forbruger.

Med venlig hilsen

Søren Bukdal Pedersen

Best. medlem

Tlf. 22 21 23 29

mail: brakkervand@hotmail.com

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg