Lavt vandtryk i øjeblikket.

Vi har gennem et stykke tid oplevet problemer med at holde et fornuftigt vandtryk i alle døgnets timer. Vi oplever det især på gaderne Brakkervej, Brakker Stationsvej og i Borlev.


Vi kan se at det manglende vandtryk ligger mellem kl. 17.00 og 18.00 i hverdagene, samt omkring middagstid i weekenden. Vi har tidligere på året lavet test på vores udpumpning til forbrugerne og vores pumpe kører med max belastning på 12 m3 i timen, når I oplever det manglende vandtryk. Så vores udstyr fungerer som det skal, men kan bare ikke følge med i øjeblikket til det forbrug der er fra Jer i de timer som er nævnt ovenfor.


Vi er i gang med at undersøge hvad der skal til, for at vi igen kan levere et fornuftigt vandtryk, også når I har brug for det allermest, såsom sidst på eftermiddagen. Vi arbejder på forskellige løsninger og beder om Jeres tålmodighed med dette, idet vi er nødt til at trække på kræfter udenfor vandværket og det derfor ikke er muligt for os at løse dette problem inden for få dage.


Vi laver også jævnligt lækagekontrol på vandværket. Det sker normalt om natten, hvor vi gerne skal se at vores vandmåler på værket står helt stille. Og det har den gjort på de seneste kontroller og det skulle gerne betyde at vi ikke har nogen lækage.


Men Vi har også brug for Jeres hjælp.... Hvis I ser et "nyt" vandhul på Jeres matrikel, før Jeres vandmåler, så giv os gerne et praj. Og meld også gerne ind hvis I har været berørt af manglende vandtryk, hvor længe, hvilken tid på dagen, samt Jeres adresse. Alle de data er I meget velkommen til at som SMS på mobil 22 21 23 29. Så kan vi i bestyrelsen måske den vej udlede af hvornår, hvorfor og hvor problemet kan være opstået.


Og hvis I selv inden for det seneste halve år har forøget jeres eget forbrug eller kender en der har, så meld også gerne det ind, for det er ikke noget vi selv har udstyr til at kunne gøre.


Vi arbejder på sagen med at løse ovenstående problem og beder endnu en gang Jeres forståelse for at vi ikke kan løse problemet her og nu.


på bestyrelsens vegne


Rasmus Jensen og Søren Bukdal Pedersen
Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv